Gratis kennismakingsgesprek

Ik kom graag bij je langs voor een gratis kennismakingsgesprek (max. 30 – 40 min).

=> Voor al je hulp bij het bereiden van gezonde maaltijden, coaching/begeleiding, opruimen/reorganiseren huishouden, lichte huishoudelijke werkzaamheden, persoonlijke verzorging, begeleiding bij consultatie medische- en psycho -sociale hulpinstanties en dagbesteding

=> Tevens kun je een beroep doen op mijn jarenlange uitgebreide expertise op het gebied van natuurgeneeskundige behandeling, voedingsadvies en therapeutische begeleiding.

Tarieven

Intake: 95 euro

Eerste 3 uur: 55 euro per uur, per dag.
Vanaf 3 uur: 40 euro per uur, per dag.
Zaterdag en zondag: 69 euro voor de eerste 3 uur en 50 euro vanaf 3 uur en meer
Nachtzorg in de vorm van een slaapdienst is in overleg mogelijk: 30 euro per uur, tussen 23 en 7 uur. Maximaal 1 of 2 zorgmomenten per nacht

Reiskosten: 19 cent per km volgens de ANWB routeplanner.

Er wordt met een all-in tarief gerekend. Dus je betaald hetzelfde bovenstaande tarief voor een natuurgeneeskundige behandeling/advies als voor je persoonlijke-, huishoudelijke zorg en begeleiding. Het totaal aan zorg- en/of behandeltijd wordt, per dag, bij elkaar opgeteld.

Voorwaarden dienstverlening

* Het betreft in de regel zorg en/of behandeling van maandag tot en met vrijdag. Desgewenst is incidentele weekendzorg ook mogelijk.

* Zorg- en of behandelaanvragen worden altijd gekombineerd. De minimale afname van zorg- en/of behandeluren is 3 uur per dag/per week. Voor aanvragen binnen een straal van 25 km is de minimale afname van zorg en/of behandeluren,  2 uur per dag/per week.

* Het betreft uitstelbare- en aanvullende zorg waarbij werkafspraken met reguliere thuiszorgmedewerkers en mantelzorgers, in onderling overleg, worden afgestemd.

* In goed onderling overleg maken we zorg- en/of behandelafspraken. Deze worden desgewenst vastgelegd in een zorgbehandelovereenkomst.

* Het beëindigen van een zorgbehandelovereenkomst is voor beide partijen, op elk moment, mogelijk maar gebeurt altijd in goed overleg.

* De dan nog uitstaande/geplande zorg binnen de komende 24 uur, zal in overleg met jou, nog geleverd dan wel gefactureerd worden.

* Je zorgt zelf voor schoon linnengoed zoals (bad)handdoeken, theedoeken en andere hulpmiddelen zoals een voetenbak, waterkruiken en dergelijke.

Betaling

* De factuur wordt per email verstuurd. Betaling kan uitsluitend per bankoverschrijving.

* Wanneer een herinnering tot betaling wordt verzonden, wordt 5 euro extra administratiekosten gerekend.

* Het afzeggen en/of verplaatsen van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van te voren. Wanneer afzegging toch binnen 24 uur vóór het afgesproken zorg- en behandelmoment gebeurt, of als een afspraak niet wordt nagekomen, dan worden de geplande uren in rekening gebracht.

Registraties en vergoeding door zorgverzekeraars

Jarenlang ben ik als natuurgeneeskundige en verpleegkundige geregistreerd geweest bij verschillende beroepsverenigingen, koepelorganisaties en overheidsinstanties. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat er in toenemende mate onevenredige eisen worden gesteld aan de zorgprofessional in het complementaire werkveld en de zorgprofessional in de reguliere hulpverlening. En zonder het beoogde doel te bereiken; een open en gelijkwaardige samenwerking bewerkstelligen tussen zorgverzekeraars, reguliere (medische) zorg en het complementaire werkveld van therapeuten. De diverse kosten voor mij als zorgprofessional blijven stijgen en wegen niet meer op tegen de steeds lagere vergoedingen door de zorgverzekeraars.

Dit betekent dat er voor mij geen meerwaarde is om lid te zijn van deze organisaties. Ik ben altijd zelf verantwoordelijk geweest voor de kwaliteit van mijn hulpverlening. Bijscholingen en intervisie blijven dan ook onderdeel van mijn werk. Om u als cliënt tegemoet te komen heb ik mijn tarieven per januari 2020 verlaagd.

Huidige registraties

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 9185865.

Aangesloten bij ZZP-Nederland en in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) aangesloten bij Quasir onder aansluitnummer 11055383.

Verzekerd ten behoeve van beroepsaanprakelijkheid in de thuiszorg bij VKG.

We treat personal information with due care. Please refer to our Privacy Statement.

Web design: Laura Visser