De Maya Tzolkin en Numerologie geven zicht op jouw zielemissie en kosmische levenspad

De Tzolkin is door de oude Maya cultuur ontwikkeld.  Het is een tijdloos instrument gebleken om zicht te krijgen op jouw unieke, zelfgekozen, levenspad. Je geboortedag op planeet Aarde correspondeert met een uniek moment in de kosmische energiespiraal van het leven. Op die dag heb je dus een unieke energetische blauwdruk meegekregen. Deze energetisch blauwdruk geeft onder andere zicht op jouw levensthema en levensdoel, je creatieve kwaliteiten, je uitdagingen (schaduwkanten) en je gidsen.

Ook de Numerologie is een ‘oude ‘ wijsheid die gebaseerd is op de kosmische energetische wetten van ordening en cyclische patronen van het leven op Aarde. De numerologie of de leer van de mystieke getallen is daarmee ook een mooi instrument om inzicht te verkrijgen in hetgeen jij, als medescheppend wezen, hier komt brengen en wat je verder in bewustzijn mag brengen.

Heb je vragen over jezelf, wil je meer inzicht in je levenspad of begrijpen waarom je bepaalde (chronische) lichamelijke en/of geestelijke klachten ervaart, dan ben ik je graag van dienst. Op basis van je hulpvraag, geboortenamen en geboortedatum maak ik een profielschets. Vervolgens maken we een afspraak en gaan we samen in gesprek aan de hand van deze profielschets.

Desgewenst maken we vervolgafspraken voor verdere coaching en/of een behandeling. Dit kan ook bij jou thuis*.

* Reistijd is gratis tot 1 uur, heen en terug. Daarna vraag ik 20 cent per km.