Voedingstherapie

“De mens is een spiritueel wezen dat om werkelijk spiritueel te kunnen zijn een lichaam nodig heeft” Thomas van Aquino

Voedingstherapie is een praktische én spirituele zoektocht naar jouw unieke voedingsbehoeften. Samen met jou maken we een nieuw (basis)voedingsplan die past bij je constitutie, huidige lichamelijke conditie en persoonlijke voorkeuren. Vanuit dit basisplan begeleid ik je naar meer vitaliteit, vrijheid en zeggenschap over je eigen voedingskeuzes.

Reinigingskuur thuis en in de praktijk

Het reinigen van het lichaam is bijna altijd de sleutel tot effectief en blijvend gewichtsverlies. Daarnaast biedt bewustwording van eetgedrag en voedingsbehoeften een draagvlak om een voor jouw ideale gewicht te bereiken en vast te houden. Dit doe je door regelmatig reinigingsperiodes in  je leven in te passen.

Ik maak een kuurvoedingsplan op maat en begeleid je middels coachingsgesprekken, voetreflexmassage, buikmassage en lever en/of nierkompressen.

Ook kun je kiezen voor een vasten- en/of reinigingsweek op locatie. Zie hiervoor mijn website www.kurenmetpassie.nl

Andere natuurgeneeskundige behandelingen

Er zijn vele wegen op het pad van genezing en ieder mens kiest wat bij hem  of haar past. Naast een goede en lekkere basisvoeding is voet(reflex)massage een fijne ingang om te ontspannen en uit het hoofd te komen. Daarnaast kan er heel gericht aan klachten gewerkt worden middels het behandelen van reflexpunten op de voeten. Dit kan met kleurenpunctuur* en met aromatische olieën.* Ik kombineer dit graag voor een nog diepere ontspanning. Dit stimuleert op een zachte maar effektieve manier het zelfgenezend vermogen. Middels kirlianfotografie* kan het effekt van de behandeling zichtbaar gemaakt worden.

Coaching en meer zicht op jouw levenspad

De Mayatzolkinkalender is een tijdloos instrument om zicht te krijgen op jouw levensthema en levensdoel, je persoonlijke kwaliteiten, je uitdagingen en verborgen talenten.

Heb je vragen over jezelf, wil je meer inzicht in je levenspad of begrijpen waarom je bepaalde (chronische) lichamelijke en/of geestelijke klachten hebt, dan ben ik je graag van dienst. Aan de hand van een intakegesprek maak ik een persoonlijk profielverslag. Dit wordt in een tweede afspraak uitgebreid toegelicht. Desgewenst maken we vervolgafspraken voor een coachingsgesprek en/of behandeling. Hierbij maak ik o.a. gebruik van zijnsgeoriënteerde* methodieken en systemisch werk*.

Reguliere en complementaire zorg aan huis

Ben je door ziekte tijdelijk of langdurig afhankelijk van zorg en begeleiding en wil je graag thuisblijven, dan ben ik je graag van dienst. Ik kombineer mijn verpleegkundige kennis en ervaring met mijn natuurgeneeskundige kennis en ervaring. Zo herstel je sneller en zal je kwaliteit van leven beter worden. Kijk voor de mogelijkheden en voorwaarden bij mijn Aanbod.