Activiteiten

Heb je nog niet de juiste aanpak gevonden voor jouw gezondheid of ben je nieuwsgierig wat een vastenkuur jouw kan brengen? Kom dan naar de informatieavond 'Fit, Vitaal en Gelukkig'.
Op 30 november tussen 19 en 21 uur ben je van harte welkom in het buurtgebouw De Kleine Wiel, te Lent. Natuurgeneeskundigen Anna Hoekstra en Gerlinde Stam geven dan informatie over de vastenkuren die ze organiseren. Je krijgt antwoord op de vraag of vasten ook voor jou de remedie is om je gezondheid een boost te geven. Maar ook als je je fit en gezond voelt en je dit graag zo wilt houden, is onze kuur een aanrader. Wellicht ontdek je dan ook dat je vitaliteit nog verbeterd kan worden.
Adres: De Kleine Wiel, Karl Marxstraat 101,
6663 LA LENT
We zien je aanmelding graag tegemoet! Mail die naar: gerlinde.stam@xs4all.nl
Zie voor meer informatie Voedingvoorlichaamengeest.nl of Puurgenezen.
Moermanvereniging: complementaire zorg en voedingsadvies bij kanker

Als actief lid van de MMV draag ik graag mijn steentje bij aan het informeren van iedereen die op zoek is naar aanvullende behandelmogelijkheden voor de ziekte kanker. Je kunt bij mij terecht met vragen over en informatie betreffende de complementaire kankertherapieen, waaronder het Moermandieet (mmv.nl). Ook is persoonlijk advies en begeleiding op maat mogelijk.


Voorlichting en workshops

Wanneer er een voorlichtingsdag, workshop of cursus wordt gegeven, kunt u de informatie daarover op deze pagina vinden.


2009/2018 Impuls